alyn_adnan alyn_adnan

  • 5 Videos
  • 13 Followers
  • 10 Following

Hi, Assalamualaikum . I created this acc just for fun .. dan utk kenangan2 pada masa akan dtg .. some of the video mungkin agak keterlaluan dan jawapannya adalah saya memang gila2 mcm niy . terima kasih :)

Embed this Keek

Embed Options

 

Download it now and join the fun!

Already a member?

  • Harlem shake at mentara
    21,963 Views
    260 Likes
    Posted on Feb 16, 2013
  • 5 Views
    1 Likes
    Posted on Nov 10, 2013
  • Ding dong song parody with @mawarashid *shes back yay hahaha
    66,550 Views
    1,919 Likes
    Posted on Sep 7, 2013
  • This is what we call friends. Thanks to them cause they make me feelin great. God bless you :)
    20,738 Views
    301 Likes
    Posted on Jun 26, 2013
  • tunku yang berat
    96,840 Views
    1,223 Likes
    Posted on Jun 2, 2013
  • Gentlemen yang tak beberapa nk gentle. Hahahahahahahaaha with kepong's boys fazly , naim & syahmi πŸ‘ŒπŸ˜‚πŸ‘
    21,597 Views
    457 Likes
    Posted on Aug 17, 2013
  • Ding ding dong
    59,420 Views
    1,569 Likes
    Posted on Oct 19, 2013
  • parody #macamcantik je, macam cantik je... macam macammmm ah mcm2 lah 😝 #cupcupcup (bunyi zoom =,=)
    56,084 Views
    1,095 Likes
    Posted on Oct 31, 2013
  • tonggeng2 =,= #wiwiegelak tadi cantik skg dh xcantik. haha suka2 aku je sound org. repost
    17,032 Views
    377 Likes
    Posted on Oct 5, 2013
  • pengakuan tergempar saya sebenarnya lelaki β€’,β€’ #wiwiegelak =,=
    21,455 Views
    412 Likes
    Posted on Oct 1, 2013
  • meroyanπŸ˜”apa perlu kita buat ktika kita bersedih? #wiwiegelak ke wiwienangis? πŸ˜‚πŸ˜‚ #watchthis
    24,306 Views
    616 Likes
    Posted on Sep 13, 2013
  • Sedang berduka? jgn sedih2. jom Gelak πŸ˜‚ on keek<search><wiwiegelak><sediatahanperut>play <gelaksampaipitam>
    28,070 Views
    968 Likes
    Posted on Aug 21, 2013
  • Goodnight yang paling seksa
    13,419 Views
    273 Likes
    Posted on Jun 7, 2013
  • GWIYOMI -just for fun!
    43 Views
    2 Likes
    Posted on Apr 28, 2013
  • Sore eyes yg tak Jadi haha
    46,581 Views
    689 Likes
    Posted on Jan 6, 2013
  • Tengok isteri saya.. Mcm gila je mcm gile je macam macam je!!!!! Hahahaaaaaa
    66,385 Views
    2,561 Likes
    Posted on Nov 2, 2013

Download it now and join the fun!